ONLINE CURSUS

Veel meer zelfvertrouwen in vijf dagen

Wil jij graag je zelfvertrouwen vergroten?


Dit zodat je nóg beter keuzes kunt en dúrft maken die echt bij jou passen? Meld je dan aan vandaag nog aan! Ik stuur je 5 dagen lang geef ik je elke dag informatie over het vergroten van jouw zelfbewustzijn, deel ik mijn eigen ervaringen én geef ik je tips die je direct kunt toepassen.

Niemand is helemaal zonder zelfvertrouwen.

Ook jij hebt heus zelfvertrouwen; je hebt het alleen nog niet voor iets waarvan je niet weet hoe je het moet doen.

Zelfvertrouwen heb je op één of meer gebieden. Je hebt zelfvertrouwen om uit bed op te staan en bijvoorbeeld om auto te rijden. Maar je in gezelschap begeven of een presentatie houden is weer hele andere koek.

Zelfvertrouwen vergroot je door ervaring op te doen en ook door het verzamelen van kennis over zelfvertrouwen.

Dat laatste deel ik met name tijdens deze training. Zo krijg je zelfvertrouwen op meer gebieden en tillen we dus samen jouw zelfvertrouwen naar een hoger level.

Deze cursus ontvang je helemaal gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €65 per maand heb je toegang tot alle online cursussen van de academy. Bovendien krijg je 2x per maand live online coaching van mij en ontvang je 10% korting op events én op de op 1:1 begeleiding.

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati