wil je weten wat persoonlijke groei jou oplevert?


WIL JE KENNISMAKEN MET DE WERELD VAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN ONTDEKKEN WAT ER ALLEMAAL MOGELIJK IS ALS JE PERSOONLIJK GAAT GROEIEN?

Dan is de cursus DE LEGENDARISCHE 5 DAAGSE perfect voor jou!

De cursus is een ode aan mijn lieve mentor Bob Proctor. Hij was jarenlang mijn mentor en inspirator en ik heb bovendien deel uitgemaakt van zijn Inner Circle, waardoor ik heel ‘close’ met hem mocht werken.

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven!

MIJN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING GING SKY-HIGH TOEN IK MIJ LIET COACHEN DOOR BOB PROCTOR


Bob Proctor (1934-2022) was een Canadees schrijver, coach en mentor. Jarenlang was hij ook mijn mentor. Nog tot 2 maanden voordat hij stierf. Ik ben oneindig dankbaar voor alles wat ik van hem heb mogen leren. Hij was er trots op dat ik hier in Nederland mensen begeleid in het besef dat ons leven hier op aarde zo enorm kostbaar is (en vooral heel tijdelijk) en dat we daarom zoveel als mogelijk mogen genieten. 

In de cursus De Legendarische 5 Daagse heb ik de allerbelangrijkste lessen van Bob Proctor ondergebracht.

Als je het gevoel hebt dat je vastloopt, laat je koppie dan niet hangen. Weet dan dat dit echt anders kan!

Misschien ken jij iemand die boeken leest zoals: “Think and grow Rich”, of “Rijke pa, arme pa”, of “Master your mindset”. Heel lang dacht je waarschijnlijk: “Het zal wel.” Inmiddels ben je blijkbaar wel nieuwsgierig geworden naar wat er in jouw eigen leven allemaal anders zou kunnen zijn. Maar je denkt ook: “Hoe dan?  Er is een enorm oerwoud aan kennis en aan boeken en nog meer aan Youtube- en TikTok-filmpjes!; Waar begin ik in hemelsnaam???”

Als dit herkenbaar voor je is, dan ben je niet voor niets op deze pagina beland. De start van mijn ‘carrière’ in persoonlijk groeien begon precies zo.

Na een zoektocht en hier en daar wat uitproberen, zette Bob Proctor mij uiteindelijk op mijn spoor dat ik ben gaan volgen.

En nu wil ik jou heel graag helpen om ook jouw spoor te vinden én te volgen.

Er is niet een spoor. Het gaat erom dat je jouw spoor vindt. Zodat je je weg vindt in jouw wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling en je je goed voelt en GENIET.

En ik weet dat je in die wereld heel graag wilt zijn en je helemaal thuis zult voelen. Persoonlijke ontwikkeling is iets waar je zó dankbaar voor gaat zijn!

De online cursus De Legendarische 5 Daagse heb ik speciaal gemaakt voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat het leven nog meer te brengen heeft, maar echt geen idee heeft waar je moet beginnen. Geldt dat voor jou?? 

De cursus is een ode aan mijn lieve mentor Bob Proctor. Hij was jarenlang mijn mentor en inspirator en ik heb bovendien deel uitgemaakt van zijn Inner Circle, waardoor ik heel ‘close’ met hem mocht werken.

De cursus zit bomvol kennis en praktische informatie waar je lekker mee aan de slag kunt, zodat ook jij als persoon gaat groeien en vooral gaat ontdekken waar je allemaal toe in staat bent. The sky is the limit. En zelfs dat niet! 

De cursus in het kort


De Legendarische 5 daagse besteed aandacht aan:

 • Het nut van doelen stellen
 • De kloof tussen weten en in actie komen
 • Communicatie met jezelf en met de wereld om je heen
 • Je bewust worden en het aanpakken van jouw saboterende gedachten en
 • Het magische woord in persoonlijke groei….: houding

Doe je mee aan deze Legendarische 5 daagse?

Dat betekent:

 • 5x een online coachsessie van mij (in audio-vorm)
 • je kunt de audio’s zo vaak beluisteren als je wilt
 • toegang tot het online werkboek dat je kunt downloaden en printen
 • het werkboek bevat praktische aanwijzingen en nuttige oefeningen en opdrachten
 • ontdekken wat Bob Proctor mij leerde
 • ervaren wat persoonlijke groei met je doet

Je krijgt dus onbeperkt toegang tot het werkboek en de audio’s. Onbeperkt, want je hoeft dit programma er niet in 5 dagen doorheen te jagen. Het heet de 5-daagse omdat er 5 enorm impactvolle onderwerpen aan bod komen.

Voor dit alles vraag ik je slechts €65,00 te investeren in jezelf.

Wat mensen zeggen

“Lieve Jeannette, normaals bedankt voor het fantastische traject wat wij samen hebben doorlopen. Ik ben ontzettend dankbaaar en blij met alles wat je me geleerd en aangereikt hebt. Ik vond het elke keer een feestje om naar Alkmaar te rijden. Ook bedankt voor het geduld dat je met me gehad hebt. Het moest blijkbaar zo zijn dat het trajet wat langer zou duren. Je bent een heerlijk mens en ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb dat onze zielen elkaar mochten treffen in dit leven?, hopelijk tot snel!
“Dank je wel!!?
Ben elke dag dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Of dat wij elkaar tegen zijn gekomen! dank je wel!
Jij bent echt een TOP coach✨?
“Lieve Jeannette, ik wil je bedanken dat jij in mijn leven gekomen bent. Ik vind het keer op keer zo fijn om naar je sessies te kijken, zo fijn, zo waardevol. Daar word ik echt heel blij van. Ik was al lang lid natuurlijk van je om je maandelijks te volgen. Ik ga daar meer op focussen en meer mee te doen. Want het doet zo veel met mij. Echt heeeel fijn. Duizend maal dank????”

Wat mensen zeggen

“Lieve Jeannette, normaals bedankt voor het fantastische traject wat wij samen hebben doorlopen. Ik ben ontzettend dankbaaar en blij met alles wat je me geleerd en aangereikt hebt. Ik vond het elke keer een feestje om naar Alkmaar te rijden. Ook bedankt voor het geduld dat je met me gehad hebt. Het moest blijkbaar zo zijn dat het trajet wat langer zou duren. Je bent een heerlijk mens en ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb dat onze zielen elkaar mochten treffen in dit leven, hopelijk tot snel!”
“Dank je wel!!
Ben elke dag dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Of dat wij elkaar tegen zijn gekomen? dank je wel!
Jij bent echt een TOP coach✨
“Lieve Jeannette, ik wil je bedanken dat jij in mijn leven gekomen bent. Ik vind het keer op keer zo fijn om naar je sessies te kijken, zo fijn, zo waardevol. Daar word ik echt heel blij van. Ik was al lang lid natuurlijk van je om je maandelijks te volgen. Ik ga daar meer op focussen en meer mee te doen. Want het doet zo veel met mij. Echt heeeel fijn. Duizend maal dank!!”

WAAROM IS DEZE CURSUS LEGENDARISCH?


Voor mij is en blijft mijn mentor Bob Proctor (1934-2022) een legende!

Ik heb ontzettend veel van hem geleerd. Vooral de periode dat ik deel uitmaakte van zijn Inner Circle, is voor mij onvergetelijk.

Mis ik zijn coaching? Mis ik de gesprekken? Jazeker!

Gelukkig is er nog zoveel materiaal van hem online terug te vinden én ben ik dankbaar dat ik in het bezit ben van álle programma’s van het Proctorgallagher Institute, waardoor ik heb geleerd om alle kennis toe te passen.

Als een eerbetoon aan Bob (ik mocht Bob zeggen), wil ik je de mogelijkheid geven om op mijn kennis, ervaring, inzichten en eyeopeners mee te liften, die ik dankzij hem mijzelf heb eigen gemaakt.

Deze cursus ontvang je helemaal gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €65 per maand heb je toegang tot alle online cursussen van de academy. Bovendien krijg je 2x per maand live online coaching van mij en ontvang je 10% korting op events én op de op 1:1 begeleiding.

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati