DE LEGENDARISCHE 5-DAAGSE

Maak kennis met de wereld van persoonlijke ontwikkeling

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven!

persoonlijke ontwikkeling waar je zó dankbaar voor gaat zijn

  Jij kent vast ook iemand die Think and Grow Rich leest (of je bent zelf net begonnen)

Persoonlijke groei, persoonlijke ontwikkeling; iedereen kent wel iemand die daar mee bezig is. Misschien ken jij ook iemand die boeken leest met titels zoals: “Think and grow Rich”, of “Rijke pa, arme pa”, of “Manifesteren voor beginners”.

En je hoort dat die persoon daar heel enthousiast over vertelt en vooral over wat voor moois er nu in zijn/haar leven gebeurt. In de liefde. In de gezondheid. Op het werk of in de eigen business.

En een tijdje dacht je: “Jaaaa, het zal wel.” Het voelde in elk geval steeds nog erg ver van je bed.

Maar…… inmiddels ben je toch wel wat nieuwsgierig geworden. En ben je benieuwd naar wat er in jouw eigen leven allemaal anders zou kunnen zijn. En je denkt ook: “Hoe dan?  Er is een enorm oerwoud aan kennis en aan boeken en nog meer aan Youtube- en TikTok-filmpjes!; Waar begin ik in hemelsnaam???”

Als dit herkenbaar voor je is, dan ben je niet voor niets op deze pagina beland. De start van mijn ‘carrière’ in persoonlijk groeien begon precies zo.

Het eerste boek dat ik las was: ‘De andere weg’, van Scott Peck. Dat boek zette mij op het spoor wat ik ben gaan volgen.

En vandaag wil ik jou heel graag helpen om ook jouw spoor te vinden én te volgen.
►Dus niet het juiste spoor, maar jouw spoor. Zodat je je weg vindt in jouw wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling.

En in die wereld wordt het knallen! en shiften! en dus persoonlijk ontwikkelen waar je zó dankbaar voor gaat zijn!

Dit online programma heb ik speciaal gemaakt voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat het leven nog meer te brengen heeft, maar echt geen idee heeft waar je moet beginnen. Geldt dat voor jou?? 

Het programma is een ode aan mijn lieve mentor Bob Proctor. Hij was jarenlang mijn inspirator en ik heb bovendien deel uitgemaakt van zijn Inner Circle, waardoor ik heel ‘close’ met hem mocht werken.

Het programma zit bomvol kennis en praktische informatie waar je lekker mee aan de slag kunt, zodat ook jij als persoon gaat groeien en vooral gaat ontdekken waar je allemaal toe in staat bent. The sky is the limit. En zelfs dat niet! 

Het programma – ik noem het de Legendarische 5 daagse – besteed aandacht aan:

  • Het nut van doelen stellen
  • De kloof tussen weten en in actie komen
  • Communicatie met jezelf en met de wereld om je heen
  • Je bewust worden en het aanpakken van jouw saboterende gedachten en
  • Het magische woord in persoonlijke groei….: houding

Doe je mee aan deze Legendarische 5 daagse?

Dat betekent:

  • 5x een online coachsessie van mij (in audio-vorm)
  • je kunt de audio’s zo vaak beluisteren als je wilt
  • toegang tot het online werkboek dat je kunt downloaden en printen

Je krijgt dus onbeperkt toegang tot het werkboek en de audio’s. Onbeperkt, want je hoeft dit programma er niet in 5 dagen doorheen te jagen. Het heet de 5-daagse omdat er 5 enorm impactvolle onderwerpen aan bod komen.

Voor dit alles vraag ik je slechts €67,00 te investeren in jezelf.

Ben je TMWO-member? Dan heb je gratis toegang tot dit programma. Log in en je vindt het programma onder het kopje ‘Mijn trainingen’.

Wil je graag TMWO-member zijn? Klik dan hier.

Lieve Jeannette, normaals bedankt voor het fantastische traject wat wij samen hebben doorlopen. Ik ben ontzettend dankbaaar en blij met alles wat je me geleerd en aangereikt hebt. Ik vond het elke keer een feestje om naar Alkmaar te rijden. Ook bedankt voor het geduld dat je met me gehad hebt. Het moest blijkbaar zo zijn dat het trajet wat langer zou duren. Je bent een heerlijk mens en ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb dat onze zielen elkaar mochten treffen in dit leven😘, hopelijk tot snel!💕💕

Dank je wel!!💛
Ben elke dag dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Of dat wij elkaar tegen zijn gekomen😁 dank je wel! 
Jij bent echt een TOP coach✨💛

Lieve Jeannette, ik wil je bedanken dat jij in mijn leven gekomen bent. Ik vind het keer op keer zo fijn om naar je sessies te kijken, zo fijn, zo waardevol. Daar word ik echt heel blij van. Ik was al lang lid natuurlijk van je om je maandelijks te volgen. Ik ga daar meer op focussen en meer mee te doen. Want het doet zo veel met mij. Echt heeeel fijn. Duizend maal dank🙏🏻😘😇

Waarom is dit programma Legendarisch?

 

Voor mij is en blijft mijn mentor Bob Proctor (1935-2022) een legende!

En zo ongeveer alles wat ik je ga leren, heb ik van hem geleerd. Vooral de periode dat ik deel uitmaakte van zijn Inner Circle, is voor mij onvergetelijk.

Mis ik zijn coaching? Mis ik de gesprekken? Jazeker!

Gelukkig is er nog zoveel materiaal van hem online terug te vinden én ben ik dankbaar dat ik in het bezit ben van álle programma’s van het Proctorgallagher Institute, waardoor ik heb geleerd om alle kennis toe te passen.

Als een eerbetoon aan Bob (ik mocht Bob zeggen 😉), wil ik je de mogelijkheid geven  op mijn kennis, ervaring, inzichten en eyeopeners mee te liften, die ik dankzij hem mijzelf heb eigen gemaakt.

Dit online programma krijg je gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €67 per maand heb je toegang tot alle online programma's van de academy, krijg je 2x per maand live online coaching en 10% korting op events én op 1:1 begeleiding.