ONLINE MASTERCLASS

Je saboterende gedachten en gewoonten aanpakken

EEN NO-NONSENSE MASTERCLASS


Weet je wat ik de allergrootste Rijkdom vind? Persoonlijk groeien.

Persoonlijk groeien is een keuze. Je hóeft er geen tijd in te stoppen. Het mág wel. Daarom steek ik daar tijd in, elke dag. En voor een ieder die ooit de beslissing nam om aan zichzelf te gaan werken, was er steeds maar één conclusie:

HAD IK DIT MAAR EERDER GEDAAN!

Persoonlijk groeien is één groot bewustwordingsproces.

Schrijf je in voor mijn masterclass op 18 september 2024
Op woensdag 18 september geef ik weer een waardevolle masterclass. Schrijf je snel in! We starten om 10:30!

Je wordt je bewust van wat je op welke momenten doet, denkt en zegt en wat dat je oplevert. En als het niet oplevert wat je wilt, dus als het resultaat in de liefde, je vriendschappen of op je bankrekening niet is zoals je dat het liefste hebt, dan weet je: je doet, denkt of zegt dingen waarmee je jezelf saboteert. En dan sta je voor 2 belangrijke vragen: wát doe, zeg of denk ik dan waarmee ik mijzelf saboteer en: hoe verander ik dat dan?? Daar ga ik je tijdens deze masterclass meer over vertellen. Je kunt gratis live meedoen en/of de opname ontvangen door je hieronder in te schrijven.  

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati