Wil jij weten hoe je jouw succesvolle zelfbeeld kunt creëren?

Online cursus

In het kort


Elke keer als je je onbegrepen voelt, of als je vindt dat er misbruik van je gemaakt wordt of dat je je genegeerd voelt, of als je achterdocht voelt of angst, dan ben je je gedachten aan het spenderen (ipv investeren!) en verspil je je tijd.

Elke keer als je opgaat in het gevoel van zijn wat je wilt zijn, ben je aan het investeren.

De resultaten die je bereikt in je leven, zijn een reflectie van het beeld dat je van jezelf hebt. Als je dat beeld, dat zelfbeeld, verbetert, dan zal je die verbetering automatisch terugzien in je resultaten.

Deze cursus, met door mij ingesproken audio’s én een werkboek, helpt jou om een dat nieuwe zelfbeeld te creëren.

3 x AUDIO

ONLINE TRAINING

+ MOOI WERKBOEK

Jij kunt net zo succesvol zijn als andere mensen!


Mensen die zichzelf zien als een succesvol persoon, hebben al hun gedachten en handelingen daarop afgestemd. Daardoor blijven ze groeien als persoon. Dat levert steeds weer geweldige resultaten op.

Je bent helemaal vrij om te kiezen wat je denkt over jezelf. Wat je denkt, bepaalt wel je realiteit. Dus als je verlangt naar een andere realiteit, dan moeten de gedachten die je over jezelf hebt veranderen.

Elke versie die jij wilt zijn, dus die jij kunt bedenken, zit al in jou. Anders kon je ‘m niet bedenken.

Hoe doe je dat? Hoe krijg je dat voor elkaar? 


Je krijgt dit voor elkaar door te begrijpen dat ALLES begint bij hoe je over jezelf denkt. Alle Rijkdom begint van binnen.

Er zijn mensen die afhankelijk zijn van complimenten, of van zakelijk succes, of van succes in hun sport om zich goed te voelen.

Er zijn ook mensen die een mindset en zelfbeeld hebben waarbij het niet uitmaakt wat er om hen heen gebeurt. Met deze mensen gaat het goed en ze hebben steeds succes. Jij wilt ook dit zelfbeeld hebben!

Want hoe je over jezelf denkt, bepaalt hoe je je leven leeft. Oftewel: hoe je over jezelf denkt, bepaalt de resultaten in je leven. Of dat nou in je werk of in je privé situatie is. Hoe succesvol iemand is, valt of staat met hoe je jezelf ziet.

En een zelfbeeld is niet iets wat je dénkt over jezelf. Een zelfbeeld is wat je daadwerkelijk gelóóft over jezelf.

Alles valt of staat met je innerlijke dialoog; hoe praat je tegen jezelf. Als je succesvol wilt zijn in wat dan ook, dan moet je in je hoofd die persoon al zijn.

Ik heb geleerd dat als je werkt aan je zelfbeeld, dat succes gegarandeerd is.

Jeannette-3-daagse-training-creeer-een-succesvol-zelfbeeld

Wil jij nu eindelijk eens succes hebben in je business, op je werk, in de liefde, of bijvoorbeeld in je gezondheid/energie/zelfvertrouwen?

Wil je stap voor stap ontdekken hoe je jouw zelfbeeld verandert in die succesvolle versie waar je volledig in gelooft, zodat je gaat bereiken wat je écht wilt?

Dan is deze cursus perfect voor jou!

De cursus is ook perfect voor wie al eerder aan het verbeteren van zijn/haar zelfbeeld gewerkt heeft en nu toe is aan een volgend level.

Ik kan je helpen! Er is nooit plafond aan persoonlijke groei!

Doe zoals succesvolle mensen doen: investeer in jezelf!

Heb je enig idee hoe succesvolle mensen (in wat dan ook!) succesvoller worden?

Doordat ze voortdurend bezig zijn met het verbeteren van hun zelfbeeld.

In ruil voor een investering in jezelf van €65,- incl btw, laat ik je stapsgewijs ervaren hoe jij jouw succesvolle zelfbeeld creëert en bovendien gaat gelóven dat ook jij die succesvolle persoon kan zijn!

 

Jeannette-3-daagse-training-creeer-een-succesvol-zelfbeeld

Deze cursus ontvang je helemaal gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €65 per maand heb je toegang tot alle online cursussen van de academy. Bovendien krijg je 2x per maand live online coaching van mij en ontvang je 10% korting op events én op de op 1:1 begeleiding.

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati