Gratis affirmaties voor meer succes

25 affirmaties

Wil jij succesvol zijn en de Rijkdom ervaren in je persoonlijk leven, in je werk, in de liefde of in je bedrijf?

Mensen die succes hebben, hebben iets belangrijks gemeen: ze denken op de juiste manier.

Een superkrachtige tool om de juiste dingen te leren denken is het gebruik van affirmaties. De krachtige zinnen hebben daarom uiteraard een positieve inhoud. Ze werken het allerbeste als je deze zinnen meerdere keren per dag blijft herhalen in je hoofd of als je ze een aantal keren opschrijft.

Rijkdom heeft niet voor iedereen dezelfde betekenis. De één verlangt naar gezondheid, de ander naar een stabiele liefdesrelatie. Weer een ander naar waardevolle vriendschappen of een vette spaarrekening.

Alles wat er in je leven is, is het resultaat van de manier waarop je denkt. Heb je bepaalde vormen van Rijkdom in je leven? Dan denk je de juiste gedachten! Heb je bepaalde vormen niet en verlang je ernaar? Dan mag je je gedachten daarover veranderen.

Wil jij gratis 25 voorbeelden van krachtige affirmaties ontvangen? Laat me dan hierboven even weten waar ik ze naar toe mag sturen.

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati