21 REDENEN

Waarom er ook in jouw leven

meer geld mag zijn

Alles is mindset

HOEVEEL GELD ER IS IN JOUW LEVEN IS, is een mindset.

Hoe zou het zijn als je:

  • eindelijk van die geld-stress af bent?
  • gewoon elke maand met gemak je rekeningen kunt betalen?
  • altijd voldoende geld hebt om leuke dingen te doen?

Hoeveel geld er nu in je leven is, is exact in overeenstemming met je huidige mindset.

Een mindset ergens over hebben, betekent dat je er bepaalde overtuigingen over hebt.

Er is net zoveel geld in jouw leven als waar jij van overtuigd bent dat er kan zijn. Het gaat er dus om wat jij gelóóft over geld.

Als je meer geld in je leven wilt dan dat er nu is, dan moeten je overtuigingen over geld en over het hebben van geld veranderen.

En weet je waar het veranderen van die overtuigingen mee begint? Met het bedenken van redenen waarom er meer geld in jouw leven kan en mag zijn. In plaats van denken in “waarom niet?”’ ga je denken in: “waarom wél?”.

Ik heb 21 van die redenen voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze hieronder aanvragen.

21 redenen waarom er meer geld in jouw leven mag zijn jeannette carati

Thanks weer voor vandaag!
Net mijn doel opgeschreven en dit voelt echt zo helemaal goed!

Hi Jeannette, ik lees heel vaak je motto’s en berichtjes en ik krijg dan altijd een blij gevoel van je enthousiasme. Dankjewel daarvoor!

Lieverd, je hebt me van de week echt even een spiegel voor gehouden.
En een soort van schop onder mn … gegeven!

Dankjewel hiervoor!

Ik had het denk even nodig!

Ontvang de pdf met 21 redenen om meer geld toe te laten in je leven.

Vul je naam en email adres in om de 21 redenen te ontvangen in je mailbox

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati