4 juli 2024 – 19:00 uur

Optimaal gebruik maken van je intuïtie

Online Masterclass

Laat intuïtie jouw leidraad worden


Iedereen heeft een intuïtie. Iedereen heeft momenten waarop je denkt: “Dat dacht ik al.”

Maar wat nou als je je intuïtie zodanig versterkt en ontwikkelt waardoor je intuïtie jouw leidraad wordt en je een veel relaxter leven kunt leven?

Daar ga ik het tijdens deze gratis online masterclass met je over hebben.

Alles wat jij moet weten over het optimaal gebruik maken van je intuïtie komt aan bod.

Denk daarbij aan:

Hoe ontwikkel je jouw intuïtie?

Hoe maak je contact met je gevoel?

Hoe zet je jouw intuïtie in bij het maken van keuzes?

Hoe weet je of je naar je intuïtie of naar je ego luistert?

Hoe hoog gevoelig moet je zijn?

Wat is het nut van visualisaties en meditaties?

Hoe blijf je dichtbij je eigen energie?

Hoe houd je met behulp van je intuïtie je werk en privé in balans?

En nog veel meer.

Ook ga ik je een oefening laten ervaren om je intuïtie te versterken.

Wil je meedoen aan deze gratis online masterclass en/of de opname ontvangen?


Masterclass optimaal gebruik maken van je intuitie

Wil je meedoen aan deze gratis online masterclass en/of de opname ontvangen? Meld je dan hieronder aan:

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati