30 minuten gratis coaching

 

Echt? 30 minuten lang een gratis gesprek? Ja. Omdat ik wil dat je weet dat ik altijd tijd voor jou heb. En in 30 minuten kun je een heleboel bespreken. To the point en over jou. Of als je wat over mij en mijn expertise wilt vragen, dan mag dat natuurlijk ook. Het gaat er mij om dat er tijd voor jou is en voor alles wat je je afvraagt. Je bent misschien op zoek naar wat er voor jou werkt om tot andere resultaten te komen in je leven. Op je werk, in je bedrijf, in je liefdesleven; wat het ook is. En dan ontdekken wat jouw behoefte is en waar je verlangen ligt. Dan kunnen we wat dingen op een rijtje zetten en bekijken wat de oplossing daarvoor is. Misschien is dan een 1:1 coachprogramma een goed idee. Of past een online programma beter bij jou. Of is er wellicht iets heel anders nodig. In 30 minuten til ik dat samen met jou boven tafel. Ik kan je dan een voorstel voor een plan van aanpak geven. Daar denk je dan rustig over na. Je kunt dus geheel vrijblijvend 30 minuten met mij in gesprek. Hieronder vind je de dagen/tijden die beschikbaar zijn.

Take your chance!