LAAT JE BANKSALDO GROEIEN

door journaling

Wanneer je voor jezelf persoonlijke en/of zakelijke gelddoelen stelt en je bereikt die doelen, dan heb je SUCCES.

Succes hebben in je leven – op welk vlak dan ook – is geen hocus pocus. Het is…

Journaling master challenge

DOE JE MEE?

Wil je weten hoe ik mijn focus behoud en steeds mijn gelddoelen behaal? Door elke dag te schrijven over wat ik wél wil. Schrijven veroorzaakt denken. En de juiste gedachten denken is de sleutel tot financieel SUCCES!
Elke dag schrijven = elke dag journalen. En journaling gaat jou brengen waar je wilt zijn!

“Erg waardevol iedere dag je journaling tips te lezen en doen. Ik ben al een ‘every day journaler’ ?en je mails geven me nu net die verdieping die ik nodig heb.”

Welke gedachten leiden tot succes

Wil je weten welke gedachten mij naar mijn succes toe leiden?

Ontvang inspiratie

Wil je de juiste inspiratie ontvangen om voor jezelf de juiste gedachten te formuleren op weg naar jouw financiële vrijheid?

Motivatie en aansporing

Wil je elke dag een motiverende mail ontvangen die jou aanspoort om in actie te komen en je gelddoelen te gaan behalen?

3 weken lang

En dat allemaal drie hele weken lang?

Dit alles voor slechts 5 tientjes!

Investeer in jezelf!

Wil je leren hoe het is om elke dag te schrijven in een journal? Wat schrijf je dan precies op? Hoe formuleer je duidelijk je gelddoel? Welke intenties spreek je naar jezelf uit? Journaling is enorm effectief voor het creëren van een leven zoals jij dat wilt. Je ontvangt 21 dagen lang elke dag een (digitale)bladzijde van een journal. Je kunt in dit document jouw eigen teksten typen. Beter is het nog om de bladzijde steeds uit te printen en met de hand te gaan schrijven. Zo heb je na 3 weken een superhandige eigen journal! Ook ontvang je van mij suggesties over wat je kunt schrijven en daarnaast is er elke dag een stukje theorie over journaling. En bovendien (thanks to mijn fantastische creatieve team!)… ziet jouw journal er ook nog eens prachtig uit!

Over Jeannette

Jij kan leven zoals jij dat wilt.

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben gecertificeerd coach, systeemtherapeut, docent en ondernemer. Ik coach particulieren en zelfstandig ondernemers, met en zonder personeel. De mensen die door mij begeleid worden, behalen extreem goede resultaten. Zowel privé als zakelijk.

Jarenlang zocht ik naar een weg om mij beter, gelukkiger en relaxter te voelen. Ik las boeken, sprak met mensen en volgde cursussen en opleidingen. Alles met maar één doel: uitzoeken wat het geheim van een goed, relaxt en bevredigend leven is. Nu studeer ik inmiddels al meer dan 20 jaar op hoe onze mind werkt en welke effecten onze gedachten en gevoelens op ons leven hebben. Alles gaat om mindset. Daarmee valt of staat alles in ons leven en werk. Je leven is namelijk altijd het resultaat van je overheersende gedachten.

Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Daar zit geen plafond aan. Ik studeer daarom nog elke dag. Daardoor blijf ik mij persoonlijk steeds verder ontwikkelen, iets wat een must is om jou goed te kunnen begeleiden.

Dit online programma krijg je gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €65 per maand heb je toegang tot alle online programma's van de academy, krijg je 2x per maand live online coaching en 10% korting op events én op 1:1 begeleiding.