LAAT JE BANKSALDO GROEIEN

door journaling

Wanneer je voor jezelf persoonlijke en/of zakelijke gelddoelen stelt en je bereikt die doelen, dan heb je SUCCES.

Succes hebben in je leven – op welk vlak dan ook – is geen hocus pocus. Het is…

Journaling master challenge

DOE JE MEE?

Wil je weten hoe ik mijn focus behoud en steeds mijn gelddoelen behaal? Door elke dag te schrijven over wat ik wél wil. Schrijven veroorzaakt denken. En de juiste gedachten denken is de sleutel tot financieel SUCCES!
Elke dag schrijven = elke dag journalen. En journaling gaat jou brengen waar je wilt zijn!

“Erg waardevol iedere dag je journaling tips te lezen en doen. Ik ben al een ‘every day journaler’ ?en je mails geven me nu net die verdieping die ik nodig heb.”

Welke gedachten leiden tot succes

Wil je weten welke gedachten mij naar mijn succes toe leiden?

Ontvang inspiratie

Wil je de juiste inspiratie ontvangen om voor jezelf de juiste gedachten te formuleren op weg naar jouw financiële vrijheid?

Motivatie en aansporing

Wil je elke dag een motiverende mail ontvangen die jou aanspoort om in actie te komen en je gelddoelen te gaan behalen?

3 weken lang

En dat allemaal drie hele weken lang?

Dit alles voor slechts 5 tientjes!

Investeer in jezelf!

Wil je leren hoe het is om elke dag te schrijven in een journal? Wat schrijf je dan precies op? Hoe formuleer je duidelijk je gelddoel? Welke intenties spreek je naar jezelf uit? Journaling is enorm effectief voor het creëren van een leven zoals jij dat wilt. Je ontvangt 21 dagen lang elke dag een (digitale)bladzijde van een journal. Je kunt in dit document jouw eigen teksten typen. Beter is het nog om de bladzijde steeds uit te printen en met de hand te gaan schrijven. Zo heb je na 3 weken een superhandige eigen journal! Ook ontvang je van mij suggesties over wat je kunt schrijven en daarnaast is er elke dag een stukje theorie over journaling. En bovendien (thanks to mijn fantastische creatieve team!)… ziet jouw journal er ook nog eens prachtig uit!

Deze cursus ontvang je helemaal gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €65 per maand heb je toegang tot alle online cursussen van de academy. Bovendien krijg je 2x per maand live online coaching van mij en ontvang je 10% korting op events én op de op 1:1 begeleiding.

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati