De machtige mindset

GEBRUIK JE MACHTIGE MINDSET OM HET LEVEN TE CREËREN DAT JE WEL WILT

Geweldig leerzaam boek, 128 pagina’s met kennis en oefeningen

Voor slechts 22 euro is dit boek van jou!

Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen.

Dat waar jij van overtuigd bent, manifesteert zich in jouw leven. Wil je andere resultaten? Dan is er werk aan de winkel om jouw overtuigingen te veranderen! Dus….Gebruik jouw power, oftewel jouw Machtige Mindset om de resultaten te behalen die je wél wilt!

In dit boek vind je heel veel kennis dat jou helpt om succesvol te zijn als persoon.

Klaar om samen met jezelf aan de slag te gaan?

In dit boek vind je heel veel kennis die jou helpt om succesvol te zijn als persoon. Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit.

Ik raad je daarom aan om nooit te stoppen met lezen en studeren; met kennis vergaren. Alles draait om jouw mindset. Daarmee valt of staat alles in jouw leven en werk.

Je leven is namelijk altijd het resultaat van jouw overheersende gedachten.

Maria Genova

Journalist & schrijver:

“Dit boek vol positivisme bewijst hoe mensen vaak door kleine stappen veel gelukkiger kunnen worden.”

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973. Ik ben gecertificeerd coach, systeemtherapeut, docent en ondernemer. Ik coach ondernemers en ondernemende mensen; mensen die WILLEN. De mensen die door mij begeleid worden, behalen extreem goede resultaten. Zowel privé als zakelijk. 

Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Er zit geen plafond aan. Bij mij ook niet. Daarom studeer ik elke dag op de werking van onze mind. Ik begin mijn dag daarmee. Afhankelijk van mijn dagprogramma soms al om 6.00u. Daardoor blijf ik mij persoonlijk steeds verder ontwikkelen en shift ik dagelijks mijn bewustzijn.

Jeannette-creeer-een-succesvol-zelfbeeld-schrijven

Wat mensen zeggen

“Lieve Jeannette, normaals bedankt voor het fantastische traject wat wij samen hebben doorlopen. Ik ben ontzettend dankbaaar en blij met alles wat je me geleerd en aangereikt hebt. Ik vond het elke keer een feestje om naar Alkmaar te rijden. Ook bedankt voor het geduld dat je met me gehad hebt. Het moest blijkbaar zo zijn dat het trajet wat langer zou duren. Je bent een heerlijk mens en ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb dat onze zielen elkaar mochten treffen in dit leven! Hopelijk tot snel!”
“Dank je wel!!
Ben elke dag dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Of dat wij elkaar tegen zijn gekomen! dank je wel! Jij bent echt een TOP coach✨!”
“Lieve Jeannette, ik wil je bedanken dat jij in mijn leven gekomen bent. Ik vind het keer op keer zo fijn om naar je sessies te kijken, zo fijn, zo waardevol. Daar word ik echt heel blij van. Ik was al lang lid natuurlijk van je om je maandelijks te volgen. Ik ga daar meer op focussen en meer mee te doen. Want het doet zo veel met mij. Echt heeeel fijn. Duizend maal dank!!”

Wat mensen zeggen

“Lieve Jeannette, normaals bedankt voor het fantastische traject wat wij samen hebben doorlopen. Ik ben ontzettend dankbaaar en blij met alles wat je me geleerd en aangereikt hebt. Ik vond het elke keer een feestje om naar Alkmaar te rijden. Ook bedankt voor het geduld dat je met me gehad hebt. Het moest blijkbaar zo zijn dat het trajet wat langer zou duren. Je bent een heerlijk mens en ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb dat onze zielen elkaar mochten treffen in dit leven! Hopelijk tot snel!”
“Dank je wel!!!
Ben elke dag dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Of dat wij elkaar tegen zijn gekomen! dank je wel! Jij bent echt een TOP coach✨!”
“Lieve Jeannette, ik wil je bedanken dat jij in mijn leven gekomen bent. Ik vind het keer op keer zo fijn om naar je sessies te kijken, zo fijn, zo waardevol. Daar word ik echt heel blij van. Ik was al lang lid natuurlijk van je om je maandelijks te volgen. Ik ga daar meer op focussen en meer mee te doen. Want het doet zo veel met mij. Echt heeeel fijn. Duizend maal dank!!”