Ik ben zo blij dat ik hier ben

Dankbaarheidsdagboek

Het allerbeste en effectiefste journal-dagboek is vanaf NU verkrijgbaar!

Voor slechts 25 euro is dit boek van jou!

Waarom dit dankbaarheidsdagboek?

Dit dankbaarheidsdagboek wil je er elke dag met alle plezier bij pakken om:

  Jezelf eraan te herinneren waar je allemaal dankbaar voor bent

  Te noteren wat je gaat doen om je vandaag goed te voelen

  Een krachtige affirmatie vol zelfliefde te schrijven

  Terug te blikken op de dag en bedenken wat er zo geweldig was

En dat doe je om de vibe hoog te houden zodat je leven blijft stromen en je je doelen behaalt!

Er is in dit dankbaarheidsdagboek ook ruimte voor jouw eigen aantekeningen. Je kunt bijvoorbeeld je doelen noteren. Of boeken die je nog graag wilt lezen.

Er staan bovendien allerlei voorbeelden in van krachtige affirmaties, omlijst door schitterende illustraties.

Het dankbaarheidsdagboek heeft een hardcover en wordt geleverd in A4 formaat.

Een beter en effectiever boek om te journalen ga je niet vinden!

Bestel het boek

Ik ben zo blij
dat ik hier ben – dankbaarheidsdagboek

Ontvang nu het Dankbaarheidsdagboek voor slechts 25 euro en profiteer van €15 korting op twee andere programma’s: ‘Laat je leven weer stromen door journaling’ en ‘Laat je banksaldo groeien door journaling’. Verander je leven vandaag.

*De kortingscode ontvang je bij jouw: ik ben zo blij dat ik hier ben – Dankbaarheidsdagboek*
Je vindt de code in de mail die je ontvangt na je aankoop.

Om het journalen helemáál goed aan te pakken,

krijg je 15% korting op deze online programma’s:

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati