SHIFT JE MONEYMINDSET IN EEN MAAND

30 dagen lang elke dag coaching voor jouw geldmindset

OF

Stel:

Je financiële situatie is niet echt iets om over naar huis te schrijven. Je vindt dat je te weinig verdient en je wilt eigenlijk elke maand meer uitgeven dan dat je hebt (of je doet dat ook stelselmatig). Je krijgt buikpijn als je al aan geld denkt en je hebt geen idee hoe je uit deze cirkel vandaan moet komen.

OF

Stel:

Je bent ondernemer en je vindt dat je een supergaaf product of een te gekke dienst te bieden hebt, maar de omzet is elke maand niet zoals je dat zou willen. Je market er op los, maar daardoor gaat er eigenlijk alleen maar geld uit jouw portemonnee en komt er nauwelijks iets in.

WAT KOMT ER
ALLEMAAL AAN BOD?

Gelddoel stellen, invloed van je opvoeding en de omgeving, leren beslissingen te nemen, je gedachten over geld, je gevoel over geld, veranderen van je zelfbeeld, je houding ten opzichte van geld, hoe ziet jouw leven met geld eruit, hoe denkt de succesvolle en rijke jij, perceptie, (zelf)vertrouwen, omgaan met de terror barrier, voorstellingsvermogen en nog veel meer.

Samengevat: ik laat je van A tot Z zien hoe je een nieuwe geldmindset creëert, waarbij het niet anders kán dan dat er meer geld je leven binnenkomt.

 

De verandering in je financiële omstandigheden krijg je voor elkaar door:

♥ Kennis (ga ik met je delen)
♥ Goede begeleiding (ga ik aan je geven) en
♥ Actie (die moet JIJ ondernemen!)

DAT BETEKENT:

30 dagen lang elke dag de mail van mij lezen en mee aan de slag gaan

► de opdrachten in het werkboek maken

► mogelijkheid tot vragen stellen tijdens online zoom meetings

►en je moneymindset shiften!

En dat alles dus voor slechts €65,-!

Direct na inschrijving ontvang je een mail met nog meer details.

 

Jeannette-creeer-een-succesvol-zelfbeeld-schrijven

Deze cursus ontvang je helemaal gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €65 per maand heb je toegang tot alle online cursussen van de academy. Bovendien krijg je 2x per maand live online coaching van mij en ontvang je 10% korting op events én op de op 1:1 begeleiding.

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati