Online programma

MANIFESTEER EEN LEVEN VOL RIJKDOM

Droom jij van een ander (beter) leven?

SUCCESVOL ZIJN HEEFT TE MAKEN MET JOUW GEDACHTEN


 

Veel mensen dromen van een ander (beter) leven. Sommige mensen laten het niet bij alleen maar dromen en gaan enthousiast aan de slag met het maken van een plan. En daar stopt het vaak weer. Waarom? Meestal om dat ze dan in de hóe-gedachten schieten. Ze gaan nadenken over hóe ze voor elkaar zouden kunnen krijgen, weten daar vervolgens het antwoord niet op en laten hun mooie plan varen.

Herken je dit? En dat je dan om je heen kijkt en andere mensen wél succesvol ziet zijn? Wat doen die toch anders dan jij?

Onze mindset is enorm krachtig!

Ik kan je precies uitleggen wat je moet weten EN wat je moet doen om te zorgen dat het in jouw leven nou eens gaat zoals jij dat wilt.

Jeannette-3-daagse-training-creeer-een-succesvol-zelfbeeld

Succesvol zijn heeft niets te maken met je opleiding, met hard werken, of met intelligentie, geluk, leeftijd of geslacht.

Succesvol zijn heeft te maken met jouw gedachten.

De enige die jou tegenhoudt om te doen en te zijn wie je wilt zijn, dat ben JIJ! Waarom? Omdat jouw leven en alles wat daar deel van uitmaakt, bepaald wordt door jouw gedachten. Je leven is zoals je denkt. Hoe jij je leven leeft, wordt bepaald door wat jij over jezelf gelooft.

Wat jij over jezelf gelooft, zit opgeslagen in jouw onderbewuste. Wat jij over jezelf gelooft noemen we jouw overtuigingen. En jouw overtuigingen bepalen jouw mindset.

Onze mindset is mega krachtig. Liever gezegd: heel MACHTIG!

Jouw mindset bepaalt jouw keuzes, dus jouw mindset bepaalt alles!

Ik weet zeker dat jij dingen over jezelf gelooft, die helemaal niet waar zijn. Ik weet ook zeker dat jij  veel en veel meer kunt zijn en hebben dan je nu denkt. Jouw eigen mindset, jouw eigen overtuigingen houden jou dus tegen.

ALLES WAT JIJ ZELF GELOOFT OVER JOU EN OVER JOUW MOGELIJKHEDEN BEPAALT HOE JOUW LEVEN NU IS.

♥ Wil jij andere resultaten behalen in jouw leven?

♥ Verlang je naar veel meer succes in jouw leven?

♥ Verlang je naar meer zelfvertrouwen?

♥ Verlang je naar een stabiele liefdesrelatie met mr of mrs Right?

♥ Verlang je naar ander werk?

♥ Verlang je naar een bloeiend eigen bedrijf?

Jeannette-3-daagse-training-creeer-een-succesvol-zelfbeeld

Dan moet het anders

Jouw keuze


…dan moet je iets anders over jezelf gaan geloven! Dan is er dus werk aan de winkel om aan jouw overtuigingen te sleutelen. Er is dan onderzoek nodig naar welke overtuigingen jou wél en welke jou niet verder helpen in je leven.

24/7 – Je kunt aan de slag kunt wanneer jij dat wilt
Levenslang – Het programma blijft toegankelijk voor jou zolang je wilt
Contact met Jeannette – Optioneel: 1 op 1 vragen stellen aan Jeannette. Vraag naar de mogelijkheden.

6 krachtige modules met elk een werkboek

Module 1: Let’s go!

Module 2: Kijk niet om

Module 3: De angst

Module 4: Waar sta je nu

Module 5: Naar de nieuwe jij

Module 6: De blijvende verandering

Total mind workout product

MAKE YOUR OWN OPPORTUNITIES

Dat begint bij het stellen van een concreet doel. Wát wil je graag bereiken? Dat is de eerste vraag. De volgende vraag is welke persoon jij moet zijn (welke overtuigingen heeft die persoon) om je doel te kunnen behalen?

Er is dus een shift nodig in jouw mindset! Door jouw mindset te veranderen, verander je jouw resultaten.

Je kunt lezen en studeren wat je wilt, maar als er binnen in jou niets verandert, …..verandert er helemaal niets!

Wat je daarom nodig hebt is dat je weet HOE jouw mind werkt en daarnaast welke acties jij moet ondernemen.

Schrijf je daarom in voor de mega waardevolle programma en ga studeren én toepassen wat je leert, zodat jij tot de categorie gaat behoren die zijn of haar dromen wél waarmaakt!

Mindset is ALLES!

Wat je ook wilt manifesteren: je gedachten erover bepalen of het je lukt.

Dit programma bevat 6 modules met bij elke module een video als begeleiding. Inclusief 6 zeer uitgebreide leerboeken in pdf. Een levensveranderend programma omdat je leert hoe je jouw leven precies zo kunt gaan inrichten zoals jij dat wilt. Geen hype. Geen trend. Maar pure wetenschap. 

Online programma

MANIFESTEER EEN LEVEN VOL RIJKDOM

Het programma met 6 modules en 6 werkboeken voor slechts €195,-. Ontdek de krachtige tools om persoonlijke blokkades te doorbreken, gewoontes te versterken en een leven vol overvloed te manifesteren. 

Deze cursus ontvang je helemaal gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €65 per maand heb je toegang tot alle online cursussen van de academy. Bovendien krijg je 2x per maand live online coaching van mij en ontvang je 10% korting op events én op de op 1:1 begeleiding.

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati