Brengt je rijkdom, elke maand weer

Total mind workout

MENSEN DIE IN OVERVLOED LEVEN, HEBBEN EERST HUN MIND AANGEPAKT.

ONTDEK OF DIT PROGRAMMA IETS VOOR JOU IS; VRAAG GRATIS EEN OPNAME VAN EEN SESSIE AAN.


Meld je aan voor de GRATIS TMWO coachsessie

Ik verwelkom je super graag als member!

Mensen met een krachtige mindset hadden en hebben aandacht voor bijvoorbeeld hun perceptie, hun voorstellingsvermogen en wilskracht.

Door je bewust te zijn van jezelf en wat je zegt, denkt en doet, groei je als persoon. Als jij verandert, veranderen je resultaten met je mee. De veranderingen aan de buitenkant,  kunnen er alleen maar zijn als er veranderingen zijn aan de binnenkant. Het gaat dus om de ‘inner work’; het begint met wat we denken en voelen.

Ben jij klaar voor een rijk leven, in elke betekenis die je er maar aan kunt geven?

Dan nodig ik je uit om plaats te nemen in mijn inner circle waar je alle positieve energie kunt opslurpen en kunt groeien en bloeien en daardoor je leven kunt creëren zoals JIJ dat wilt en waar je compleet happy van bent!

DIT IS WAT DE TMWO JOUW BRENGT


Om te manifesteren wat je wilt, moet je je mind elke dag wakker houden en afstemmen op waar jij naar verlangt. Tijdens de Total Mind Workout neem ik je mee in mijn energie van overvloed, voorspoed en rijkdom, zodat je daarop kunt meeliften en JOUW eigen rijke leven kunt creëren.

Je hele manier van in het leven staan verandert. En dat gun ik je! In ruil voor een paar tientjes in de maand, lift je mee op MIJN ENERGIE VAN RIJKDOM.

je groeit als persoon
 je relaties verbeteren
 je vibes zijn voortdurend positief
 je verdient meer geld
 je geniet veel meer
 je hebt meer succes ervaringen
 je komt in aanraking met nieuwe mensen
 je krijgt nieuwe inzichten
 je vindt jezelf (nog) leuker
 je leeft gezonder
 je lijf is slanker en strakker
je weet wat je wilt

Jeannette-3-daagse-training-creeer-een-succesvol-zelfbeeld

Wat houdt het membership in?

2x per maand een uur live online coaching van mij via Zoom
onbeperkt toegang tot alle online
programma’s die je op deze academy website kunt vinden
10% korting op 1:1 coaching
10% korting op live events
Alle coachsessies worden opgenomen en kun je onbeperkt terugkijken.
Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Na opzegging behoud je de toegang tot de opnames van de periode dat je lid was.
Na opzegging vervalt je toegang tot de online programma’s.
Wie direct voor een 1: 1 coachprogramma kiest, wordt gratis TMWO-member met alle voordelen van dien, zolang het 1:1 coachprogramma duurt.

Van jouw leven een succes maken, is een mindgame.

Deze mindgame wil je winnen! En die kun je winnen door je bewust te worden van de invloed van jouw gedachten op je resultaten. Alles in je leven wordt eerst vanbinnen gecreëerd (door middel van je gedachten en je gevoel) en daarna kun je deze creatie in de fysieke wereld waarnemen.

Daarom focussen we ons elke maand op alles wat er voor jou nodig is om op het juiste spoor te blijven, zodat je blijft manifesteren wat je wél wilt.

 

Jeannette-3-daagse-training-creeer-een-succesvol-zelfbeeld

Hoe ziet de agenda van jouw membership eruit?


Voor de Total Mind Workout werken we met een vast schema. De sessies zijn 2x per maand, op een vooraf geplande dag en tijd.

De precieze planning vind je nadat je bent ingelogd.

Aan het begin van de maand is er een online coaching over het nieuwe onderwerp. En halverwege de maand is er een Q&A, waarin al je vragen door mij worden beantwoord.

Alle sessies worden opgenomen en kun je onbeperkt bekijken.

Total mind workout product

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati