THINKING INTO RESULTS

ALL IN!!

Ga all in!

Ben je er klaar voor om ALL IN te gaan en jezelf én je business naar een hoger level te tillen?

Ben je er klaar voor om ALL IN te gaan? Wil je doen wat ervoor nodig is om als persoon én als ondernemer (nog) succesvoller te zijn? Begrijp je dat persoonlijk groeien niet vanzelf gaat en dat je daar tijd, geld en energie in mag steken?

Dan is het Thinking into Results-ALL IN! coachprogramma perfect voor jou!

Je ondernemerservaring, achtergrond of leeftijd zijn allemaal niet van belang.

Thinking into Results is een alles omvattend levensveranderend programma, gemaakt door Bob Proctor en Sandy Gallagher.

Lees hieronder wat je in ruil voor al je inzet gaat krijgen:

 

 

  • Een heel jaar lang 1x per maand coaching door mij (even stukje scrollen om te lezen waarover dat gaat)
  • Een heel jaar lang deel uitmaken van een MASTERMIND groep
  • Het werkboek Thinking into Results van het ProctorGallagher Institute (Engelstalig. Je krijgt ‘m geprint thuisgestuurd!)
  • Alle bijbehorende audio’s, ingesproken door Bob Proctor en Sandy Gallagher (Engelstalig.)

Het programma Thinking into Results bevat 12 lessen.

Elke maand werken we samen aan een les.

 Het is een diepgaand, allesomvattend programma wat jouw leven voorgoed verandert.

En ik ga je helpen zodat je alles wat je leert en ontdekt kunt gaan toepassen in je leven.

Dit is waar we aan gaan werken:

♥ Het stellen van een duidelijk doel. Alleen wie een duidelijk en concreet doel stelt, zal zijn/haar doel behalen. 

♥ Het sluiten van het gat tussen weten en doen. Veel mensen weten precies wat ze moeten doen. Maar iets weten en iets doen zijn 2 heel verschillende dingen. 

♥ Het sturen van je gedachten zodat je creëert wat je wilt. Alle beperkende gedachten die we (soms onbewust) steeds denken en als waarheid over onszelf hebben aangenomen, moeten overboord.

♥ Het ontdekken van het genie dat al in jou zit. Wat we mogen doen, is ons spiritueel, emotioneel en fysiek afstemmen op ons doel. Dat is hoe je je programma verandert. Je denkt, voelt en doet steeds vanaf je doel.

♥ Het op je doel af blijven gaan, ongeacht de omstandigheden. Succesvolle mensen hebben zo’n sterke mindset, die leven zo van binnenuit, dat wat er om hen heen gebeurt niet van invloed is op hun prestaties. Ze laten zich er niet door afleiden én ze zijn er niet afhankelijk van.

♥ Het creëren van een omgeving waarin jij het beste presteert. Je presteert het beste als het beeld dat je van jezelf hebt in lijn is met je doel. De resultaten die je bereikt in je leven, zijn een reflectie van het beeld dat je van jezelf hebt. Als je dat beeld, dat zelfbeeld, verbetert, dan zal je die verbetering automatisch terugzien in je resultaten.

♥ Het bewust worden van jouw saboterende gedachten en gewoonten en zorgen dat je die voortaan vermijdt. Veel overtuigingen heb je meegekregen vanuit je systeem van herkomst. We kijken welke patronen jij kunt doorbreken, zodat je bereikt wat je écht wilt.

♥ Het afgestemd blijven op wat jij wilt. Succes hebben is geen hocus spocus. Succes hebben is focus focus. Het vraagt discipline en doorzettingsvermogen. Doorgaan waar anderen stoppen.

♥ Het creëren van een houding die leidt naar succes. Volgens Earl Nightengale is houding the magic word als het om een succesvol leven gaat. Je attitude in het leven bepaalt alles. Je houding is niet alleen hoe je je gedraagt. Het is een combinatie van je gedrag en je gevoel. Je houding bepaalt je succes of je mislukkingen. 

♥ Het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Je hoeft het in deze wereld niet alleen te doen; je moet het wel zélf doen. Je kunt alle hulp, coaching en steun krijgen die er is. Maar jij bent de enige die jouw mindset kunt veranderen.

♥ Het bewust zijn van wat je uitzendt naar andere mensen en hoe je ze het beste kunt helpen. Alles wat je zegt, denkt en doet heeft een bepaalde lading, een bepaalde energie. De energie die je uitzendt heeft effect op jouw omgeving. Je leert hoe je mensen die je tegenkomt (ook bij vluchtige ontmoetingen) met een beter gevoel kunt achterlaten dan hoe je ze aantrof.

♥ Het versterken van de kracht van jouw gedachten. Alles in het leven begint met een gedachte. Dat geldt voor uitvindingen en kunstwerken, maar ook hoe iemand in een (liefdes)relatie zich gedraagt. Gedachten bepalen wat je voelt. Wat je voelt bepaalt wat je in je leven naar je toetrekt.

Een megasprong in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Meer plezier en flow in je business.

Een diepere connectie met jezelf.

Een gezonder lijf.

Enthousiasme voor het leven en alles wat je daarin kan doen.

Een constante positieve vibe.

Verbeterde relatie met jezelf.

Verbeterde relaties met anderen.

Ik start dit programma in mei 2023.

als investering voor dit hele jaar coaching vraag ik je slechts €3000 ex btw.

Wil je meedoen en/of heb je vragen?

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik zsm contact met je op!

Wil je meedoen?

Laat hier je gegevens achter:

6 + 5 =

Jeannette-creeer-een-succesvol-zelfdbeeld-net-zo-succesvol-als-ik

Dit online programma krijg je gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €65 per maand heb je toegang tot alle online programma's van de academy, krijg je 2x per maand live online coaching en 10% korting op events én op 1:1 begeleiding.