COACHING MET JUBILEUMKORTING!
JEANNETTE CARATI LIFE CHANGING COACHING BESTAAT 10 JAAR!

ÉÉN-OP-ÉÉN
LIFECHANGING COACHING

  Jeannette Carati

Eén op één Life Changing Coaching met
70% jubileumkorting!

Jeannette-3-daagse-training-creeer-een-succesvol-zelfbeeld

Ik gun je dit van harte!

Voor één op één coaching zijn er verschillende mogelijkheden en elk programma wordt op maat gemaakt. Omdat mijn bedrijf in 2024 precies 10 jaar bestaat, heb ik een superaanbod voor je:

Een heel jaar lang één op één gecoacht worden door mij voor maar €2895.

Wat krijg je dat jaar allemaal?

één op één coaching

2x per maand online coaching met de members van de Total Mind Workout

toegang tot alle online programma’s

het Dankbaarheidsdagboek IK BEN ZO BLIJ DAT IK HIER BEN

het boek Gebruik je MACHTIGE MINDSET nou eens om het leven te creeren dat je wel wilt

 Voor het allereerste gesprek met mij hoef je niets te betalen.
Plan dat gesprek nu gelijk in.

We brengen in kaart waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt, zodat ik een plan op maat voor je kan maken.

We gaan een planning maken voor onze gesprekken.

We spreken af of je de €2895 in één keer of in termijnen wilt betalen.

Superleuk om samen (weer) aan de slag te gaan! Ik kijk ernaar uit! Voel je welkom!

Weet je niet helemaal zeker of dit bij jou past? Klik rechtsboven op “30 min gratis coaching” en dan bespreken we samen wat jouw volgende stap kan zijn.

Jeannette-3-daagse-training-creeer-een-succesvol-zelfbeeld

Wat anderen zeggen

Lieve Jeannette, nogmaals bedankt voor het fantastische traject wat wij samen hebben doorlopen. Ik ben ontzettend dankbaaar en blij met alles wat je me geleerd en aangereikt hebt. Ik vond het elke keer een feestje om naar Alkmaar te rijden. Ook bedankt voor het geduld dat je met me gehad hebt. Het moest blijkbaar zo zijn dat het traject wat langer zou duren. Je bent een heerlijk mens en ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb dat onze zielen elkaar mochten treffen in dit leven, hopelijk tot snel!

Dank je wel!!
Ben elke dag dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Of dat wij elkaar tegen zijn gekomen, dank je wel!
Jij bent echt een TOP coach✨

Lieve Jeannette, ik wil je bedanken dat jij in mijn leven gekomen bent. Ik vind het ook keer op keer zo fijn om naar je online Total Mind Workout sessies te kijken, zo fijn, zo waardevol. Daar word ik echt heel blij van. Ik was al lang lid natuurlijk van je om je maandelijks te volgen. Ik ga daar meer op focussen en meer mee te doen. Want het doet zo veel met mij. Echt heeeel fijn. Duizend maal dank!!!

Jeannette Carati

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973.  Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met persoonlijke groei en wat daarbij komt kijken. Ik studeerde psychologie en stortte mij verder op alles wat met de mentale ontwikkeling van mensen te maken heeft. Vandaag de dag ben ik gecertificeerd coach, systeemtherapeut en ondernemer. Voorheen werkte ik bijna 20 jaar in het onderwijs. Waarom doe ik wat ik nu doe? Omdat ik mensen er bewust van wil maken dat onze tijd hier op aarde in verhouding maar heel kort is. In de hoedanigheid dat je hier nu dit aan het lezen bent, kom je nooit meer terug. Het moet NU gebeuren. En wat moet er volgens mij dan nu gebeuren? Genieten! Genieten kan alleen maar in het nu. Je kunt niet genieten in het verleden of in de toekomst. Als je merkt dat je nu dingen hebt of niet hebt, doet of niet doet waardoor je niet optimaal geniet, dan is het tijd om in actie te komen. Iemand anders gaat het niet voor je doen.

Wat moet je gaan doen? Informatie verzamelen over wat je kunt doen zodat je als persoon groeit. En wat moet je nog meer doen? Aan de slag met die informatie, dus werken aan jezelf. Zodat je gaat ontdekken welke patronen je herhaalt of welke rondjes je loopt, waardoor je steeds in hetzelfde verzandt. Dat kan met de liefde te maken hebben, of je werk, of je bedrijf, of met je weegschaal. En dat werken aan jezelf, daar kan ik je bij helpen. Ik bied van alles aan, voor ieders portemonnee.  Zodat je weg kunt uit die cirkeltjes en over een poosje tegen jezelf kunnen zeggen: ja, ik sta nu heel ergens anders. Ik gun je dat enorm! Alle mensen die ik heb mogen begeleiden, hebben een verandering in gang gezet.  Privé en/of zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Ik ben daarin het levende voorbeeld voor jou.

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati