Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati

Niet meer doen wat je altijd al deed

LET OP: DIT PROGRAMMA IS VOLGEBOEKT. HOUD MIJN SOCIALS EN WEBSITE IN DE GATEN. VOLGENDE EDITIE WORDT VERWACHT IN APRIL 2022!

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Bijna iedereen wéét dat en bijna niemand handelt ernaar. Heel veel mensen blijven steevast hetzelfde denken, voelen en doen en behalen daardoor ook steeds dezelfde resultaten.

Wat nou als jij die cirkel eens zou doorbreken? Wat nou als jij buiten je comfortzone zou durven gaan en een nieuw leven voor jezelf gaat creeren, waarin de dingen gaan zoals JIJ dat wilt?

En wat nou als je dat voor elkaar krijgt in 90 dagen!?

Dat betekent: drie maanden lang meeliften op mijn energie en alle kennis opslurpen die ik met je ga delen, die jij vervolgens kunt gaan toepassen en resultaten gaat krijgen waar je nu nog van droomt! Hoe klinkt dat?

90 DAGEN


LIVE ONLINE


3 JANUARI 2022 – 4 APRIL 2022

Waarom zou je dit programma volgen?

Ten eerste omdat iedereen die grote sprongen in persoonlijke ontwikkeling wil maken een coach of mentor nodig heeft.

Ten tweede omdat je die coach of mentor nodig hebt om de blinde vlek(ken) op te sporen die ervoor zorgen dat je steeds weer dezelfde resultaten blijft behalen.

Want…. als je kijkt naar de resultaten in je leven…:

  • Waar woonde je een jaar geleden?
  • Hoe was je gezondheid/lichaamsgewicht een jaar geleden?
  • Hoe voelde je je over jezelf een jaar geleden?
  • Hoe was jouw sociale leven een jaar geleden?
  • Hoe voelde je je op school een jaar geleden?
  • Hoe gelukkig was je in de liefde een jaar geleden?
  • Wat was je inkomen een jaar geleden?
  • Hoe ging het op je werk een jaar geleden?
  • Hoe stond je business ervoor een jaar geleden?

Moet je dan toch eigenlijk toegeven dat je leven niet zoveel veranderd is in de afgelopen 12 maanden?

En moet je eigenlijk ook toegeven dat je (stiekem) wel enorm verlangt naar veranderingen?

Dan is het tijd om gewoonten te gaan veranderen! Dan is het tijd om niet meer te doen wat je altijd al deed!

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Einstein zei: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”.

En dat is de spijker op zijn kop! Veel mensen kennen deze uitspraak wel en hebben er vervolgens nog nooit naar gehandeld. Dat zou dus ook voor jou kunnen gelden. En daar ben je dus niet de enige in!

Voor mij gold dat heel lang ook.

Totdat ik besloot dat ik het anders wilde. Ik besloot te transformeren naar de persoon die ik werkelijk was en ik besloot om te gaan manifesteren in mijn leven wat ik wél wilde. En ja, daar liet en laat ik mij op coachen!

Ik betaal mijn coach 10k per half jaar. En dat doe ik graag! Het is ongelooflijk hoe ik steeds weer door patronen heen breek en mijn persoonlijk leven én mijn business naar een hoger level til. Dat is onbetaalbaar!

Ok. 10k per half jaar dus. Reken maar uit wat dat voor 3 maanden is…

Wil jij nu eindelijk eens succes hebben in je business, opleiding, op je werk,in de liefde, of bijvoorbeeld in je gezondheid/energie/zelfvertrouwen?

Tijdens het komende programma van 90 dagen Niet meer doen wat je altijd al deed ga ik je exact leren hoe je jouw gewoontepatronen doorbreekt, zodat je eind 2022 hele andere antwoorden kunt geven op de vragen hierboven.

Als investering in geld ga ik daar aan jou geen €5000 voor vragen (wat ik mijn coach betaal voor 3 maanden), maar slechts €795,00, wat je zelfs in 3 termijnen mag voldoen van €265,00. Als dat geen superdeal is!?

Zie je het al voor je? Dat je over een jaar met trots aan je partner, kinderen of iemand anders uit je omgeving kunt laten zien wat je bereikt hebt? Een jaar is zo voorbij he? Dat merk je nu ook.

En misschien heb je het mij wel eens vaker horen zeggen: Ik verkoop geen programma’s áán jou; ik verkoop ze vóór jou. Ik weet namelijk dat alles wat ik je kan leren alleen maar vóór je werkt. Het zorgt voor vooruitgang, voor groei. Altijd.

Doe nu al zoals succesvolle mensen doen: investeer in jezelf!


Dus ga voor de lol en plezier in je leven! Leef vanuit overvloed, geluk, gezondheid, liefde…..je kunt het allemaal hebben. Echt.

Je kunt zelf de regie pakken en ik kan je erbij helpen om in die power, in die energie te blijven. 90 dagen lang samen knallen: ik heb er zin in!

Wat en wanneer?

In totaal 14 (!) coachsessies via ZOOM, van 3 januari 2022 t/m 4 april 2022. Steeds om 10.00u. No worries als je een keer moet missen of er zelfs nooit live bij kunt zijn; ik neem alles op. Dus je kunt elke sessie bekijken en beluisteren op jouw moment, zo vaak je maar wilt. Alle vragen die je hebt, kun je mij mailen. Die beantwoord ik dan tijdens de eerst volgende sessie.

Jeannette-creeer-een-succesvol-zelfbeeld-laptop