Leven volgens de wetten van succes

online programma

De wetten van het leven

Waarom zou je je verdiepen in de wetten van het leven? Omdat ze er zijn. Ze zijn niet door mensen bedacht, maar ze bepalen wel het leven van mensen. En omdat dat zo fascinerend is, zou je nieuwsgierigheid nu gewekt moeten zijn. Zo ging dat bij mij ook. Ik wilde wéten hoe je de kennis over de wetten kunt toepassen, zodat je je leven precies zo kunt gaan leven zoals jij dat wilt. Met het grootste gemak en vanuit flow, zonder te stressen of je zorgen te maken. Mijn eigen coach noemt het: dansen met het universum. Als jij met het universum danst, danst het universum met je mee.

Je hebt de tools én de kracht om van jouw leven te maken wat je maar wilt. De allerbelangrijkste tool die je hebt is dat je kunt denken. Het zijn jouw gedachten waarmee jij je ideeën en verlangens creëert. De gedachten die jij denkt, zijn als zaadjes die je in jouw mind zaait. De kracht zit ‘m in de kracht van jouw mind. Want alles wat je verlangt om te hebben of te zijn kun je ontvangen als je de Wetten van het Leven op de juiste manier toepast.

jeannette schermen ik wil meer geld in mijn leven

Wat ga je leren?

Dit online programma is veelal gebaseerd op het werk van Dr Raymond Holliwell. Ik heb toestemming om alle kennis die ik leerde, door Holliwell te bestuderen en door naar Bob Proctor te luisteren, in mijn eigen taal en met eigen aanvullingen met jou te delen.
Wat deze kennis jou brengt, is het veel beter benutten van de tijd die je op aarde hebt én het benutten van de macht van jouw mind.
De wetten leren je namelijk ‘hoe alles gebeurt.’
Door de Wetten te bestuderen, groeit jouw wijsheid en kracht. Als je jouw kennis vergoot, ben je beter in staat om een mening te vormen. Dus aarzel niet om te veranderen hoe je naar de dingen kijkt als je aan het studeren slaat. Onthoud dat wijze mensen hun meningen veranderen en domme mensen nooit.

€297

Wat studenten zeggen:

Lieve Jeannette,

Wat een vreselijk mooi jaar heb ik gehad. Samen met jou werken aan mij. Supertof. Heel veel geleerd en veranderd. Ben superblij met jouw steun en hulp. 

We gaan door. Keihard door! Dikke vette boks en een knuffel

Lieve Jeannette,

Ik wil je ontzettend bedanken voor je positieve energie, je vertrouwen en je enorme kennis die je met mij gedeeld hebt! Voor mij is er een hele nieuwe wereld opengegaan. Dank daarvoor!

Lieve Jeannette,

Wow, wat ben ik blij, dankbaar en gelukkig dat ik de kans heb gekregen om een traject bij jou te volgen! Bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven! Bedankt voor deze kans! Ik ben gegroeid. Ik blijf groeien en ik zal nooit vergeten wat jij hierin voor mij betekend hebt! Je bent een mooi mens. Knuffel!

Lieve Jeannette,

Ik wil je ontzettend bedanken voor je positieve energie, je vertrouwen en je enorme kennis die je met mij gedeeld hebt! Voor mij is er een hele nieuwe wereld opengegaan. Dank daarvoor!

Start nu met een succesvol leven

Als je je vasthoudt aan het oude, houd je je eigen groei tegen. Vasthouden aan het oude veroorzaakt zelfs een boel ziekte en zeer. Dat komt doordat jouw lijf reageert op hoe jij denkt. Hoe dat precies werkt, komt ook in dit programma aan de orde.

Maak elke dag gebruik van de kennis die je gaat opdoen met dit programma. Probeer je meningen steeds verder te ontwikkelen en dus te verbeteren, op basis van deze kennis. Hoe je naar jezelf en je leven kijkt, zul je op alle fronten gaan verbeteren als je je kennis gaat toepassen.

Je zult moeten overgaan van oppervlakkig denken naar écht denken. Echt denken is iets constructiefs; ik sta nu hier…. maar ik wil daarnaar toe; hoe kom ik daar? Bedenken wat je wilt kopen in de supermarkt en daar een boodschappenlijstje van maken, is geen denken. Het gaat dus om een nieuwe manier van denken, diep nadenken, in plaats van het hebben van wat mentale activiteit (waarvan veel mensen denken dat het denken is).
Het doel van het bestuderen van deze universele natuurwetten is om in harmonie met deze wetten te gaan leven, want dan groei je. Alle wetten werken al voor jou, of je ze nou aandacht geeft of niet. Door de wetten te gaan bestuderen, vergroot je jouw bewustzijn en ontdek je hoe je kunt denken en handelen in harmonie met de wetten.

Als je de lessen slechts 1 of 2 x zult lezen, zal je daar absoluut niet genoeg aan hebben. Je moet ze meerdere malen lezen en heel precies bestuderen. Daarom heb je onbeperkt toegang tot de lessen. Je zult ervaren dat elke keer als je ze bestudeert, de informatie steeds een beetje meer duidelijk voor je wordt.