Ik wil meer geld in mijn leven!

online programma

Wil jij meer geld in je leven?

Wil je graag meer geld in je leven? Dan is dit online programma gemaakt voor jou! Waarom?

Omdat je gaat leren wat ervoor nodig is om geld te kunnen verdienen. Dit programma is voor jou als je verlangt naar veel betere financiële omstandigheden én als je bereid bent om daarvoor te doen wat er nodig is. En dat begint bij het vergaren van kennis. Is het daarom een suf studeerprogramma? Nee! Ik beloof je dat het een programma vol fun is! En ik weet nu al dat je alles wat je gaat lezen en bekijken/beluisteren (een uitgebreide video met uitleg is inclusief) zult opslurpen!

jeannette schermen ik wil meer geld in mijn leven

Dit is een compleet programma dat jou:

 

  • de informatie geeft, die je nodig hebt om geld je leven binnen te halen
  • met behulp van praktische opdrachten helpt om jouw geldbewustzijn te vergroten
  • absoluut geen sprookje verkoopt, maar gebaseerd is op kennis die ik heb opgedaan door de werken van oa Earl Nightengale, Napoleon Hill, Wallace Wattles, Joseph Murphy en Bob Proctor te bestuderen
  • laat ontdekken dat geld verdienen een exacte wetenschap is (en dat iedereen het dus kan leren!)
  • het enthousiasme geeft om zelf aan de slag te gaan om je inkomen te laten stijgen, omdat je ontdekt dat geld verdienen écht niet moeilijk is
  • een inkijk geeft in mijn eigen ervaring met geld verdienen

Er is werkelijk helemaal niets mis mee om meer geld te willen hebben! Hoe meer je hebt, hoe meer leuke dingen je daarmee kunt kopen of kunt doen en daar wordt een mens nou eenmaal blij van!

€297

Wat studenten zeggen:

Lieve Jeannette,

Wat een vreselijk mooi jaar heb ik gehad. Samen met jou werken aan mij. Supertof. Heel veel geleerd en veranderd. Ben superblij met jouw steun en hulp. 

We gaan door. Keihard door! Dikke vette boks en een knuffel

Lieve Jeannette,

Ik wil je ontzettend bedanken voor je positieve energie, je vertrouwen en je enorme kennis die je met mij gedeeld hebt! Voor mij is er een hele nieuwe wereld opengegaan. Dank daarvoor!

Lieve Jeannette,

Je hebt me in beweging gebracht. Het vertrouwen en geloof gegeven dat ik goed op weg ben. Ik weet nu wie ik ben en dat het goed is! Dank je! Liefs

Lieve Jeannette,

Wow, wat ben ik blij, dankbaar en gelukkig dat ik de kans heb gekregen om een traject bij jou te volgen! Bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven! Bedankt voor deze kans! Ik ben gegroeid. Ik blijf groeien en ik zal nooit vergeten wat jij hierin voor mij betekend hebt! Je bent een mooi mens. Knuffel!

Start nu met een succesvol leven

Om een succesvol leven te kunnen leven heb je geld nodig. Onze maatschappij is er nou eenmaal zo op ingericht dat je geld moet betalen voor eten, drinken, gas, water, licht, huur, cursussen, opleidingen, vakanties, dagjes uit, auto’s, fietsen, etc.

In dit programma ga je onder andere aan de slag met jouw voorstellingsvermogen. Want dat bepaalt hoeveel geld er in je leven is. Kun je je bijvoorbeeld voorstellen hoe het is om veel geld te hebben? Raak je bijna in paniek als er weer een rekening binnenkomt? Kijk je op tegen mensen die veel geld hebben?

Aan al deze ideeën en gevoelens wordt in dit programma gewerkt zodat jij de weg vrij maakt voor jezelf om geld te verdienen.

Eén van de beste beslissingen die ik zelf ooit nam was om de wetenschap van geld verdienen te gaan bestuderen. Als jij die beslissing ook neemt, ga je daar never nooit spijt van krijgen. Je kunt er alleen maar financieel beter van worden!