Lifechanging Academy

 

Veel mensen dromen van een ander (beter) leven. Sommige mensen laten het niet bij alleen maar dromen en gaan enthousiast aan de slag met het maken van een plan. En daar stopt het vaak weer. Waarom? Meestal om dat ze dan in de hóe-gedachten schieten. Ze gaan nadenken over hóe ze het voor elkaar zouden kunnen krijgen, ze weten daar het antwoord niet op en ze laten vervolgens hun mooie plan varen.

Herken je dit? En dat je dan om je heen kijkt en andere mensen ziet die wél succesvol zijn en een rijk en overvloedig leven hebben? Wat doen die mensen toch anders dan jij? Het antwoord daarop is: ze denken anders over zichzelf. En mijn liefste wens is dat ik jou kan helpen om anders over jezelf te denken.

Scroll


Jeannette-3-daagse-training-creeer-een-succesvol-zelfbeeld

Waarom nu het moment is om te starten

Mensen die in rijkdom, overvloed en voorspoed leven, hebben tijd en energie gestopt in persoonlijke ontwikkeling. Ze hebben zichzelf bestudeerd en zullen dat ook altijd blijven doen. De remedie is dus: investeer in jezelf. Er bestaat niet zoiets als iets voor niets. En dan gaat niet alleen om het investeren van geld. Ook tijd, aandacht en toewijding zijn ontzettend belangrijk; want dat is wat jij jezelf moet gaan geven als jij voor jezelf een rijk leven wilt manifesteren. En…dat moet ELKE DAG. Met een paar keer per week (of nóg minder!) eventjes aandacht besteden  aan je doelen ga je het NIET redden.

En het is echt helemaal oké als jij een rijker leven wilt; het leven is bedoeld om te groeien. Niets staat stil, alles verandert toch wel. Dus kun je beter maar veranderen in de richting die jij ZELF wilt.

Een rijk leven betekent niet voor iedereen hetzelfde. je kunt rijkdom op zoveel verschillende manieren uitleggen.

Hoe jij over jezelf en jouw mogelijkheden denkt, bepaalt hoe jouw leven er nu uitziet. Het bepaalt bijvoorbeeld je relaties, je gezondheid en je inkomen. Wil je dat je leven er anders uitziet; wil je andere resultaten?

Dat kan! En ik kan je daarbij helpen. Ik weet als geen ander hoe creatie werkt en hoe je dus de rijkdom kunt manifsteren dat voor jou betekenis heeft. Of dat nou om een slank lijf, een liefdevolle relatie of een succesvolle business gaat. En ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat je iemand nodig hebt die jou helpt om je manier van denken te veranderen en je begeleidt in het ondernemen van de juiste acties. Je leven verandert niet door het lezen van een boek of het kijken van een documentaire. Je leven verandert wél als je anders over jezelf gaat denken. Wanneer je dat doet, groeit je bewustzijn. En dat is exact wat je hier op aarde te doen hebt.

Een Hoger bewustzijn leidt tot een gelukkiger leven. Daarom deze Programma’s:

De legendarische 5-daagse!

Persoonlijk groeien vanuit de visie van Bob Proctor (1934-2022)

Persoonlijke groei, persoonlijke ontwikkeling; iedereen kent wel iemand die daar mee bezig is. Misschien ken jij ook iemand die boeken leest met titels zoals: “Think and grow Rich”, of “Rijke pa, arme pa”, of “Manifesteren voor beginners”.

En je hoort dat die persoon daar heel enthousiast over vertelt en vooral over wat voor moois er nu in zijn/haar leven gebeurt. In de liefde. In de gezondheid. Op het werk of in de eigen business.

En een tijdje dacht je: “Jaaaa, het zal wel.” Het voelde in elk geval steeds nog erg ver van je bed.

Ruimte maken voor jouw next level!

LIVE EVENT IN ALKMAAR

Je kunt niet dezelfde persoon blijven en dan verwachten dat je resultaten verbeteren; dáár ga ik het tijdens dit event met je over hebben!

Als je doet wat je deed, krijg je immers wat je kreeg! Ik ga je uitleggen hoe je jouw niet werkende en zelf saboterende patronen doorbreekt.

Wanneer je je resultaten wilt veranderen, moet je gaan denken vanaf die resultaten. Je begint dus bij het eind. Hoe je dat verder aanpakt, laat ik je zien én ervaren tijdens het event.

Persoonlijk ontwikkelingstrajact

In dit persoonlijke ontwikkelingstraject neem ik je mee in een proces waarbij je jezelf én jouw werkplezier naar een nóg hoger level tilt!

Aan de hand van een duidelijk geformuleerd persoonlijk doel ga je de verschillende aspecten van je professionele rol én de rol(len) die je in je privé leven hebt, onder de loep nemen.

Als je je doel wilt behalen, wat mag er dan veranderen aan je communicatieve vaardigheden? Hoe stel je je dan op bij conflicten? Hoe beweeg je je dan binnen het team? Wat mag er dan veranderen aan je leidinggevende skills?

Diepgaande inzichten over jezelf zullen geen uitzondering zijn en dat zal je helpen om nieuw gedrag te ontwikkelen zodat je de resultaten behaalt waar je naar verlangt.

Met andere woorden: Groeien als persoon én je verbazen over waar jij allemaal nog meer toe in staat bent; dát is waar het bij dit traject om draait!

speciaal voor jou als ondernemer: THINKING INTO RESULTS

Ben je er klaar voor om ALL IN te gaan? Wil je doen wat ervoor nodig is om als persoon succesvol te zijn? Zodat je dat succes ook terugziet in je relaties, je gezondheid, je werk of je eigen business? Begrijp je dat persoonlijk groeien niet vanzelf gaat en dat je daar tijd, geld en energie in mag steken?

Dan is het Thinking into Results-ALL IN! coachprogramma perfect voor jou!

Thinking into Results is een alles omvattend levensveranderend programma, gemaakt door Bob Proctor en Sandy Gallagher.

Het is een programma waarbij wij allebei ALL IN gaan! Lees maar wat je in ruil voor al je inzet gaat krijgen:

Total Mind Workout Membership

Een goede workout maakt je sterk. Een goede workout geeft enorm veel voldoening. En weet je wat een goede workout van je mind je oplevert? Rijkdom! Overvloed! Voorspoed! Alles is immers mindset?!

Eén keer naar de sportschool heeft geen enkel nut. Eén keer tijd en aandacht geven aan persoonlijke groei ook niet. Persoonlijk groeien en rijkdom in je leven creëren is een proces. Een proces dat nooit stopt.

Dit programma helpt jou om ingeplugd te blijven en dus niet af te drijven.

Doe daarom met mij mee. Elke maand weer. Lekker meeliften op mijn energie van rijkdom en overvloed en ondertussen heel veel kennis opdoen en jouw eigen rijke leven creëren.

Rijkdom creëren doe je door je GOED TE VOELEN. Als jij je goed voelt, kun je bereiken wat je wilt. En ik kan je helpen je elke maand goed te voelen. Omdat ik er voor je ben; live, elke 14 dagen, het hele jaar. WAUW! Doe je mee??

Lieverd, je hebt me van de week echt even een spiegel voor gehouden.
En een soort van schop onder mn hol gegeven ?

Dankjewel hiervoor!?

Ik had het denk even nodig.

Hi Jeannette, ik lees heel vaak je motto’s en berichtjes en ik krijg dan altijd een blij gevoel van je enthousiastme. Dankjewel daarvoor!?

Thanks weer voor vandaag!
Net mijn doel opgeschreven en dit voelt echt zo helemaal goed ?

Laat je banksaldo groeien door journaling

Wanneer je voor jezelf persoonlijke en/of zakelijke doelen stelt en je bereikt die doelen, dan heb je SUCCES.
Succes hebben in je leven – op welk vlak dan ook – is geen hocus pocus.
Het is FOCUS FOCUS!

Jeannette-creeer-een-succesvol-zelfbeeld-schrijven

Succes hebben in je leven, laat je leven weer stromen door journaling

Wil je weten hoe ik mijn focus behoud? Door elke dag te schrijven over wat ik wél wil. Schrijven veroorzaakt denken. En de juiste gedachten denken is de sleutel tot SUCCES!
Elke dag schrijven = elke dag journalen. En journaling gaat jou brengen waar je wilt zijn!

Machtige Mindset Eerste hoofdstuk

In dit boek vind je heel veel kennis die jou helpt om succesvol te zijn als persoon. Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Ik raad je daarom aan om nooit te stoppen met lezen en studeren; met kennis vergaren. Alles draait om jouw mindset. Daarmee valt of staat alles in jouw leven en werk. Je leven is namelijk altijd het resultaat van jouw overheersende gedachten. Je leert dus hoe je de MACHT van jouw MINDSET kunt gebruiken om jouw leven precies zo te creëren als jij dat zelf wilt, met persoonlijke en financiële vrijheid!

Lieve Jeannette, normaals bedankt voor het fantastische traject wat wij samen hebben doorlopen. Ik ben ontzettend dankbaaar en blij met alles wat je me geleerd en aangereikt hebt. Ik vond het elke keer een feestje om naar Alkmaar te rijden. Ook bedankt voor het geduld dat je met me gehad hebt. Het moest blijkbaar zo zijn dat het trajet wat langer zou duren. Je bent een heerlijk mens en ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb dat onze zielen elkaar mochten treffen in dit leven?, hopelijk tot snel!??

Dank je wel!!?
Ben elke dag dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Of dat wij elkaar tegen zijn gekomen? dank je wel! 
Jij bent echt een TOP coach✨?

Lieve Jeannette, ik wil je bedanken dat jij in mijn leven gekomen bent. Ik vind het keer op keer zo fijn om naar je sessies te kijken, zo fijn, zo waardevol. Daar word ik echt heel blij van. Ik was al lang lid natuurlijk van je om je maandelijks te volgen. Ik ga daar meer op focussen en meer mee te doen. Want het doet zo veel met mij. Echt heeeel fijn. Duizend maal dank????

Manifesteer een
leven vol rijkdom

Mindset is ALLES!

Wat je ook wilt manifesteren: je gedachten erover bepalen of het je lukt.

Dit programma bevat 6 modules met bij elke module een video als begeleiding. Inclusief 6 zeer uitgebreide leerboeken in pdf. Een levensveranderend programma omdat je leert hoe je jouw leven precies zo kunt gaan inrichten zoals jij dat wilt. Geen hype. Geen trend. Maar pure wetenschap. 

overige Programma’s

Jouw eerste stappen op weg naar rijkdom

6 modules met fantastische werkboeken. Dit programma is geweldig om je persoonlijke ontwikkeling mee op te starten. Geef je snel op; het kost je geen geld, enkel jouw inzet!

Rijkdom in je handen door Rijkdom in je hoofd

Jeannette legt je in ruim uur uit hoe je het systeem in jezelf aanzet, dat geluk en succes oplevert in je liefdesleven, je werk, je inkomen, je social life, je gezondheid en/of je business. Je ontdekt de praktische stappen die je kunt zetten om te komen tot een leven waarin jij de regie hebt.

Waarom? Omdat ik tot mijn grote schrik las dat er een minister voor armoedebeleid benoemd is in Nederland.
En daarvan dacht ik: “NEE!!! Dat is een compleet verkeerde benadering!”
Je kunt niet focussen op het één …..en dan verwachten dat je het andere creëert!

Focussen op armoede (door alleen al het woord te gebruiken) creëert géén rijkdom.  zo simpel is het.

 

Anyway, ik kreeg er erg superleuke reacties op! Daar ben ik natuurlijk erg blij mee!
Dat betekent dat steeds meer mensen gaan begrijpen hoe het werkt:
*Waar je aandacht aan geeft, dat groeit.
En:
*Waar je overheersende gedachten over gaan, is wat je in je leven creëert!

En iedereen kan ZELF rijkdom creëren in zijn of haar leven!!

Of dat nou om plezier, geld, gezondheid, een toffe baan of wat dan ook gaat.

Daar zet ik mij keihard voor in!

Je creëert jouw Rijkdom, door af te stemmen op overvloed. En dat vergt enige oefening. Want het is niet eenvoudig om te denken aan iets wat je nu nog niet met je eigen ogen kunt zien.

En daarom ben ik als zelfbenoemde Minister voor Rijkdombeleid gelijk voor je aan de slag gegaan om je daarmee te kunnen helpen.

Ik heb een tool gemaakt waarmee je leert om te dénken in rijkdom en overvloed, terwijl je zintuigen je jou nu nog iets anders vertellen….

ACTIE ACTIE!

Jeannette Carati

 

Jeannette Carati (1973) is gecertificeerd coach, systeemtherapeut, docent en ondernemer. Jeannette coacht particulieren en zelfstandig ondernemers, met en zonder personeel. De mensen die door Jeannette begeleid worden, behalen extreem goede resultaten. Zowel privé als zakelijk. Succes is het resultaat van kennis vergaren en goede coaching. Kennis vergaren zorgt ervoor dat je op een andere manier over jezelf en over je mogelijkheden gaat denken. Coaching helpt jou om alle kennis toe te passen en te gekke resultaten te behalen. Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Jeannette raadt je daarom ook aan om nooit te stoppen met lezen en studeren; met kennis vergaren. Alles draait om jouw mindset. Daarmee valt of staat alles in jouw leven en werk. Je leven is namelijk altijd het resultaat van jouw overheersende gedachten. Dat waar jij van overtuigd bent, manifesteert zich in jouw leven. Wil je andere resultaten? Dan is er werk aan de winkel om jouw overtuigingen te veranderen! Dus….Gebruik jouw power, oftewel jouw Machtige Mindset om de resultaten te behalen die je wél wilt!

Niet-meer-doen-wat-je-altijd-al-deed-jeannette-carati

Wat zeggen klanten

Lieve Jeannette,

Wat een vreselijk mooi jaar heb ik gehad. Samen met jou werken aan mij. Supertof. Heel veel geleerd en veranderd. Ben superblij met jouw steun en hulp.

We gaan door. Keihard door! Dikke vette boks en een knuffel
____________________

Lieve Jeannette,

Ik wil je ontzettend bedanken voor je positieve energie, je vertrouwen en je enorme kennis die je met mij gedeeld hebt! Voor mij is er een hele nieuwe wereld opengegaan. Dank daarvoor!

____________________

Lieve Jeannette,

Wow, wat ben ik blij, dankbaar en gelukkig dat ik de kans heb gekregen om een traject bij jou te volgen! Bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven! Bedankt voor deze kans! Ik ben gegroeid. Ik blijf groeien en ik zal nooit vergeten wat jij hierin voor mij betekend hebt! Je bent een mooi mens. Knuffel!

____________________

Lieve Jeannette,

Je hebt me in beweging gebracht. Het vertrouwen en geloof gegeven dat ik goed op weg ben. Ik weet nu wie ik ben en dat het goed is! Dank je! Liefs

____________________