SHIFT JE MONEYMINDSET IN EEN MAAND

30 dagen lang elke dag coaching voor jouw geldmindset

Stel:

Je financiële situatie is niet echt iets om over naar huis te schrijven. Je vindt dat je te weinig verdient en je wilt eigenlijk elke maand meer uitgeven dan dat je hebt (of je doet dat ook stelselmatig). Je krijgt buikpijn als je al aan geld denkt en je hebt geen idee hoe je uit deze cirkel vandaan moet komen.

Stel:

Je bent ondernemer en je vindt dat je een supergaaf product of een te gekke dienst te bieden hebt, maar de omzet is elke maand niet zoals je dat zou willen. Je market er op los, maar daardoor gaat er eigenlijk alleen maar geld uit jouw portemonnee en komt er nauwelijks iets in.

€65,-

Je wilt héél graag verandering in deze situatie én je wilt doen wat er voor die verandering nodig is; dan is dit krachtige programma voor jou!

Er zijn mensen die in 30 dagen hun financiële situatie compleet geshift hebben.

En dat kan jij ook!

Ik leer je de theorie van het geld verdienen, ik geef je tips en ik reik je de juiste affirmaties aan, zodat jouw tekorten worden omgezet in overvloed.

Alles begint bij jou. Jouw financiële overvloed ook!

Wat komt er allemaal aan bod?

Gelddoel stellen, invloed van je opvoeding en de omgeving, leren beslissingen te nemen, je gedachten over geld, je gevoel over geld, veranderen van je zelfbeeld, je houding ten opzichte van geld, hoe ziet jouw leven met geld eruit, hoe denkt de succesvolle en rijke jij, perceptie, (zelf)vertrouwen, omgaan met de terror barrier, voorstellingsvermogen en nog veel meer.

Samengevat: ik laat je van A tot Z zien hoe je een nieuwe geldmindset creëert, waarbij het niet anders kán dan dat er meer geld je leven binnenkomt.

De verandering in je financiële omstandigheden krijg je voor elkaar door:

♥ Kennis (ga ik met je delen)

♥ Goede begeleiding (ga ik aan je geven) en

♥ Actie (die moet JIJ ondernemen!)

DAT BETEKENT:

 

► 30 dagen lang elke dag de mail van mij lezen en mee aan de slag gaan

► de opdrachten in het werkboek maken

► mogelijkheid tot vragen stellen tijdens online zoom meetings

►en je moneymindset shiften!

En dat alles dus voor slechts €65,-!

Direct na inschrijving ontvang je een mail met nog meer details.

Dit online programma krijg je gratis als je lid bent van het Total Mind Workout membership-programma. Voor maar €65 per maand heb je toegang tot alle online programma's van de academy, krijg je 2x per maand live online coaching en 10% korting op events én op 1:1 begeleiding.